Aysima

Aysima

5/5
6.Hislerime ve 12 yıllık deneyimlerime dayanarak merak ettiklerinizi hayatınızı etkileyecek detayları sizlere en net şekilde aktaracağım.

Aysima

Merhaba Ben Aysima. 6. Hislerime ve 12 yıllık deneyimlerime dayanarak merak ettiklerinizi hayatınızı etkileyecek detayları sizlere en net şekilde aktaracağım. Kahve Falı, Katina Falı, Tarot Falı, Yıldızname ile birlikte İlişki Danışmanı olarakta sizlere yol göstereceğimden. Uzun ve detaylı, olumlu olumsuz herseyi sizlere aktaracağımdan emin olabilirsiniz. Gelecek ve geçmişten bilgi almak isteyen arkadaşları bekliyorum.

Uzmanlarımıza, adınızı, burcunuzu, yaşınızı, mesleğinizi ve sormak istediğiniz soruları yazınız. Falınız size yazılı olarak gelsin!

Yorumlar

yazıyı okurken sanki karşımda konuşuyormuş gibi bi etkisi vardı umarım dediklerinn gerçekleşir tekrar görüşürüz inşallah
9 Mayıs 2021
çok samimi özenerek yazmış çok teşekkür ederim.
5 Mayıs 2021
ben mutlu olayım diye demiyorsunuz dimi :) şaka bi yana umarım olur. bu arada kartları neye göre seçtiniz ben seçmedim de.
4 Mayıs 2021
Güzel yorumlarınız için teşekkür eserim Aysima hanım herşey güZel gorumlarınız gibi olaun inşallah????
1 Mayıs 2021
Mükemmel bir şekilde değerlendirme aldım. Oldukça ayrıntılı ve net bilgiler edindim. Zaman verdiğiniz için ayrıca çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek dileğiyle ????
30 Nisan 2021
Çok teşekkür ederim geçmiş ve şu anı gerçekten bildiniz. Dediğiniz gibi geleceğim de güzel olur inşallah ????
22 Nisan 2021
Dediklerin oldu şuan tekrar okuyunca vaybe dedim ben şok güzel sözlerin ve bakış açını şuan yaşamak beni çok mutlu ettin saol❤️????????
22 Nisan 2021
Herkese uyacak bir fal hiç nokta atışı olmayan vasat ti
5 Mart 2021
ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEŞEKKÜRLER AMA BEN EVLİYİM VE ÇOK ŞÜKÜR EVLİLİĞİMDE ÇOK İYİ:))YANİ TEKRAR EVLENMEM İMKANSIZ GİBİ ŞU AN:)
26 Şubat 2021
Özenli bir yorumdu tesekkur ederim.
23 Şubat 2021
Teşekkür ederim yüreğinize sağlık ❤️
9 Şubat 2021
Aysima Hanım güzel yorumlarınız ve yerin de olan tesbitleriniz için teşekkür ederim ????
22 Ocak 2021
Çok teşekkür ederim. Su serptiniz.
2 Ocak 2021
gerçekçi güvenilir yorum
1 Ocak 2021
Çok teşekkür ederim saygılar sezgin ben
27 Aralık 2020
On numara böyle sunum ile gelin çok beğendim bazı uzmanlar var saçmaladıkça saçmalamış hazır gibi alıp koymuşlar bak sizi beğendim sunumuzu teşekkürler sezgin ben selamlar
27 Aralık 2020
Cok icten biri,hic evirip cevirmeden ne varsa soyluyor, yazili fal gonderdim,detayli bir sekilde cevap aldim cok tesekkurler ❤️
20 Aralık 2020
Ben çok beğendimm
20 Kasım 2020
Güzeller güzelimmm...Sabah aradım birden gittin nasıl üzüldüm.Bekledim hep seni tüm gün. Ama nihayet o güzel sesini duyabildim tekrardan. Bana öyle iyi geliyor,huzur veriyorsun ki...Sen benim gerçekten ablam olsan bu kadar yakınlık duyarım ancak. Seni seviyorum birtanem...
19 Ekim 2020
Harikasınız eğer gerçekleşirse aşırı mutlu olcammm
11 Ekim 2020
sesi çok tatlı..
8 Ekim 2020
Umarım dedikleri çıkar ilgili..
8 Ekim 2020
Sen nesin ya böyle ???? çat çat söyledin herşeyi ağzına sağlık teşekkür ederim iyi dilekleriniz için herşey gönlünüzce olsun
7 Ekim 2020
Güzeller güzeli ablam benim. Bakiyem bitti kapandı çok özür dilerim...Iyi ki hayatımdasın,iyi ki yollarımız kesişmiş.Bana o kadar güzel yol gösteriyorsun ki;seni aramadan duramıyorum artık. Seni çok seviyorum biriciğim(Begüm)
6 Ekim 2020
Çok doğru tespitleri olan, sabırsızlıkla beklediğim ön görüleri olan şahane bir faldı :) çok teşekkür ederimm
5 Ekim 2020
Detaylı güzel bir yorumdu
1 Ekim 2020
Denemelisiniz değil deneyin. Nokta atısı analizler güzel bir yorum ????
28 Eylül 2020
Teşekkür ederim sesiniz iç ısıtıyor ????????????????
28 Eylül 2020
8 Mayıs 2021
4 Mart 2021
2 Mart 2021
22 Şubat 2021
20 Şubat 2021
24 Ocak 2021
22 Ocak 2021
4 Ocak 2021
2 Ocak 2021
1 Ocak 2021
1 Ocak 2021
28 Aralık 2020
13 Aralık 2020
14 Ekim 2020
8 Ekim 2020
7 Ekim 2020
6 Ekim 2020
5 Ekim 2020
5 Ekim 2020
1 Ekim 2020